Perjantain väitöstilaisuus tutustuttaa Mestre Oscar Bigoden näkemyksiin batucadasta

Tulevana perjantaina, helmikuun 24. päivänä kello 12, kuullaan Helsingin yliopiston päärakennuksen auditoriassa XII TaL Olli Reijosen etnomusikologian alan väitöstilaisuus. Väitös, Lost Batucada, the Art of Deixa Falar, Portela, and Mestre Oscar Bigode, käsittelee Rio de Janeiron ensimmäisestä sambakoulusta alkanutta batucadan, perkussiosamban, traditiota. Työn keskeisiä teemoja ovat, orkesterinjohtaja Oscar Pereira de Souzan käsitykset batucadasta, batucadan kehittyminen, sen kielioppi sekä batucadan rytminen rakenne ja analyysi.

Olli Reijosella on ollut suuri vaikutus suomalaisen sambakulttuurin edistäjänä. Hän on muun muassa ollut mukana perustamassa Suomen Sambakoulujen Liittoa. Reijonen toimii G.R.E.S. Força Naturalin baterianjohtajana.

Tilaisuudessa vastaväittäjänä toimii professori Paulo de Tarso Camargo Cambraia Salles, São Paulon yliopistosta. Tilaisuuden kieli on englanti. Olli Reijosen väitöskirjan voi ladata suoraan Helsingin yliopiston E-thesiksestä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s