Helsinki Samba Carnaval® -tapahtuman tuottajan haku käynnistyy vuodelle 2019!

Helsinki Samba Carnaval® järjestetään vuonna 2019 jo 29. kertaa. Sen organisoi Suomen Sambakoulujen Liitto ry (SSKL ry), jonka jäsenille eli sambakouluille tapahtuma on vuoden kohokohta: koulut kilpailevat sambakulkueiden Suomen mestaruudesta. Yleisölle tapahtuma näyttäytyy ainutlaatuisena tilaisuutena nähdä sambakulkue käymättä Riossa. Tapahtumalla on katsojia vuosittain n. 25 000-30 000. Sambaajat ovat rakentaneet koko vuoden uutta kulkuetta valmistamalla pukuja, koristelemalla lavastevaunuja teeman mukaisesti, säveltämällä ja sanoittamalla uudet samba enredo -laulut, sekä harjoitelleet tanssikoreografioita ja soittamista. Sambakulkueeseen osallistuu Suomen sambakouluista yli 1000 tanssijaa ja soittajaa ja mukana on yleensä myös ulkomaalaisia ryhmiä. Karnevaalien iltajuhlissa karnevaalihenki on aina ollut aidosti korkealla livemusiikin ja DJ:n tahdittamana, josta yleisö on päässyt nauttimaan täysillä mukana.

SSKL ry etsii tapahtumalle tuottajaa. Tuottaja on osana toimikuntaa tekemässä tapahtuman puitteita mahdollisiksi eri tavoin niin, että ne palvelevat yleisöä, yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea esiintyjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävää voi hoitaa osa-aikaisesti muiden projektien ohessa. Lisäksi käytössä on taustamateriaalia arkistossa, josta on apua alkuvaiheissa. Toimikunta perehdyttää myös osaltaan tapahtuman saloihin.

Kaksipäiväisen tapahtuman (pe-la 7.-8.6.2019) tuottajan tehtävän toimenkuva jakautuu seuraaviin osa-alueisiin:

Senaatintorin ja kulkuereitin tapahtuma:
Tuottaja hoitaa tori- ja kulkueinfran hankinnat/vuokraukset, peruspalveluiden järjestämisen, tekniikkaan ja ohjelmasisältöön liittyvät tarpeet sekä lupa- ja turvallisuusasiat.

Majoitus osallistujille:
Tuottajan tulee kartoittaa majoitusvaihtoehtoja, käsittäen isot yhteistilat ja edulliset majoitustarjoajat. Tämän lisäksi tuottajan tehtäviin kuuluu majoitukseen liittyvien palveluiden selvittäminen, kuten ruokailut, pesumahdollisuudet, vartiointitarjonta, liikenneyhteydet jne. sekä majoitukseen liittyvät lupa- ja turvallisuusasiat.

Karnevaalitapahtuman iltajuhlien tuottaminen:
Tapahtumaan sisältyy iltajuhlat perjantaina, nimellä Noite das Fantasias ja lauantaina, nimellä Baile do Carnaval. Tuottajalle kuuluu näihin liittyen teknisesti ja tilallisesti sopivien iltajuhlapaikkojen kartoittaminen, neuvottelut omistajan kanssa ja tekninen toteuttaminen. Toimikunnan kanssa selvitetään myös mahdollisuuksia järjestää kolmas iltajuhla, järjestelyiltään samoilla ehdoilla kuin muut iltajuhlat.

Toimikunta:
Tuottaja osallistuu karnevaalitoimikunnan jäsenenä Helsinki Samba Carnaval® tapahtuman suunnitteluun, projektin aikataulun ja budjetin suunnitteluun sekä tapahtuman kehittämiseen tulevia vuosia ajatellen. Lisäksi tuottaja on mukana yhteistyökumppanien kanssa yhteydenpidossa ja tapahtuman markkinoinnin sekä sponsoroinnin suunnittelussa. Sopimus tarjoaakin mahdollisuuden myös provisiopohjaiseen myyntiin niin sovittaessa.

Lisätietoa tapahtumatuotannon yksityiskohdista antaa:
Harri Engstrand
Helsinki Samba Carnaval -toimikunta
harri.engstrand@samba.fi
0400-457303 (arkisin klo 16-18 välisenä aikana)

Hakemukset palkkiotarjouksineen pyydetään lähettämään sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen 15.10.2018 klo 16.00 mennessä. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kun tuottaja on valittu.

Suomen sambakoulujen liitto ry
Jenni Kuronen-Neves, pj
kuronen-neves@samba.fi


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s