1. Samba Queen Finland®-kisa – semifinaali peruttu (Covid-19)

Samba Queen Finland® on uusi kilpailu, jonka järjestävät jossakin koronaviruksen jälkeisessä maailmassa Suomen sambakoulujen liitto ry, Helsinki Samba Carnaval -tapahtuma ja Sambic Tanssikoulu yhteistyössä.

Lähde silloin rohkeasti mukaan ja tule tekemään kanssamme uutta sivua suomalaisen samban historiaan! Kilpailu on avoin kaikille sambaajille, jotka hallitsevat brasilialaisen samban askeleet ja jotka nauttivat tanssimisesta ja esiintymisestä!

Suomen ensimmäinen Samba Queen Finland® – Semifinal Competition 2020 -kilpailu oli tarkoitus järjestetää la 21.3.2020 Helsingissä. Kilpailupaikkana olisi ollut Apollo Live Club Helsingissä. Koronaviruksen takia tapahtuma on luonnollisesti peruttu.

Samba Queen Finland® – Competition Final 2020 järjestetään 30. Helsinki Samba Carnaval -tapahtuman yhteydessä Noite das Fantasias -iltajuhlassa Apollo Live Clubilla 13.6.2020. Näin siis mikäli koronavirusepidemia ei tätä estä (tilanne 17.3.)

Lisätietoa kilpailujen semifinaalista täältä


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s