1. Samba Queen Finland®-kisa – finaali siirtyy keväälle 2021

Suomen ensimmäinen Samba Queen Finland® – Final Competition oli tarkoitus järjestää la 3.10.2020 Helsingissä Ravintola Apollossa
Olemme päättäneet siirtää Samba Queen Finland 2020 -tapahtuman järjestettäväksi keväällä 2021 valitsevan Covid-19 pandemian johdosta. Jatkamme tapahtuman tuotantoa Samba Queen Finland – Final Competition 2021 -nimellä, jonka myötä myös illan kilpailuohjelman sisältö laajenee.
Kilpailuun osallistuvista 12 semifinalistista tullaan valitsemaan illan aikana 5 finalistia, joista yksi saa Suomen ensimmäisen Samba Queen -tittelin. Kilpailijat tuovat Ravintola Apollon lavalle samban estetiikkaa, voimakasta ja näyttävää esiintymistä, tyylikkyyttä ja taituruutta. Luvassa näyttävien kilpailutanssien lisäksi musiikki- ja tanssiesityksiä latino- ja brasilialaisen musiikin ystäville. Ennakkolippujen myynti alkaa Tiketissä aikanaan.
Päivitämme tapahtuman tietoja syksyn aikana ja seuraamme samalla koronapandemian kehittymistä toimimalla vastuullisesti vallitsevien säädösten mukaisesti. Mikäli tapahtumien järjestämistä rajoitetaan edelleenkin lokakuun alussa, tulemme siirtämään kilpailun verkkoon ja palautamme rahat ennakkolippujen ostaneille.
Kilpailupäivänä upea Aline Raboudin workshop
Yksi dynaamisimmista samban tanssijoista ja opettajista on tulossa Suomeen!
Kilpailupäivänä järjestämme upean workshopin Helsingissä jossa vierailevaksi ohjaajaksi on kutsuttu Aline Raboud Sveitsistä. Aline palkittiin vuoden 2018 prinsessaksi European Samba Queen -kilpailussa Lontoossa! Luvassa perustason tunti klo 13.00-14.15 ja jatkotason tunti klo 14.30-16.30. Tunnit ovat avoimia kaikille tanssista kiinnostuneille.
Kilpailun vastuullisena järjestäjänä toimii SSKL (Suomen sambakoulujen liitto ry) ja tapahtuman tuottaa Taina Kanerva/Sambic tanssikoulu. Yhteistyökumppanina on Helsinki Samba Carnaval®.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s