1. Samba Queen Finland®-kisa siirtyy vuoteen 2021

Suomen ensimmäinen Samba Queen Finland® – Final Competition oli tarkoitus järjestää la 3.10.2020 Helsingissä Ravintola Apollossa
Olemme päättäneet siirtää Samba Queen Finland 2020 -tapahtuman järjestettäväksi sopivaan ajankohtaan 2021 vallitsevan koronapandemian johdosta. Jatkamme tapahtuman tuotantoa Samba Queen Finland – Final Competition 2021 -nimellä, jonka myötä myös illan kilpailuohjelman sisältö laajenee.
Kilpailuun osallistuvista semifinalistista tullaan valitsemaan 5 finalistia, joista yksi saa Suomen ensimmäisen Samba Queen -tittelin. Kilpailijat tuovat esille samban estetiikkaa, voimakasta ja näyttävää esiintymistä, tyylikkyyttä ja taituruutta parhaimmillaan. Luvassa näyttävien kilpailutanssien lisäksi musiikki- ja tanssiesityksiä latino- ja brasilialaisen musiikin ystäville.
Päivitämme tapahtuman tietoja kevään aikana ja seuraamme samalla koronapandemian kehittymistä toimimalla vastuullisesti vallitsevien säädösten mukaisesti. Mikäli tapahtumien järjestämistä rajoitetaan edelleenkin lokakuun alussa, tulemme siirtämään kilpailun verkkoon ja palautamme rahat ennakkolippujen ostaneille.
Kilpailun vastuullisena järjestäjänä toimii SSKL (Suomen sambakoulujen liitto ry) ja tapahtuman tuottaa Taina Kanerva/Sambic tanssikoulu. Yhteistyökumppanina on Helsinki Samba Carnaval®.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s