30. Helsinki Samba Carnaval 2021!

Suomen Sambakoulujen liiton (SSKL ry) hallitus on 22.3.2020 kokouksessaan päättänyt siirtää alunperin kesäkuulle 2020 suunnitellun Helsinki Samba Carnaval -tapahtuman järjestettäväksi kesäkuussa 2021. Järjestyksessään 30. tapahtumakokonaisuus järjestetään viikolla 23. Karnevaaliohjelma päivämäärineen tarkentuu tuotannon edetessä, pandemiatilanne luonnollisesti huomioiden.

Helsinki Samba Carnaval -tapahtumaa tuottava toimikunta on luonnollisesti harmissaan juhlavuositapahtuman siirtymisestä vuodella eteenpäin. Valmistelut jatkuvat lisäaikaa hyödyntäen ja aktiivisena. Esiintyjien ja yleisön terveys ja turvallisuus ovat aina olleet monivuotisen tapahtuman pääarvoja. Karnevaalien siirtäminen vuodesta 2020 tähän vuoteen 2021  SSKL-hallituksen tekemällä päätöksellä oli ainoa järkevä ratkaisu. Muutoksesta keskusteltiin hyvässä hengessä myös tapahtuman yhteistyökumppaneiden kanssa ja yhteistyön muotoja selvitetään talven ja kevään aikana edelleen.

Luvassa on – vaikka taukoa on tullutkin – jälleen värikästä ja vauhdikasta ohjelmasa.

Kulkueiden esittämisvaihtoehtoja on mietitty kuumeisesti, jos vaikuttaa siltä ettei Senaatintorille päästä ensi kesänäkään. Suunnitteilla on kuitenkin paljon muutakin ohjelmaa!

Tapahtuman tarkentuvaa informaatiota löydät web-sivulla osoitteessa helsinkisambacarnaval.fi sekä Facebook-tapahtumassa


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s