Super Samba Weekend 10.-12.11.2023 Tampereella

Super Samba Weekend (SSW) 2023 järjestetään marraskuun 10.-12. tutussa paikassa eli Tampereella Haiharan kulttuurikeskuksessa ja Kaukajärven vapaa-aikatalolla. Tänä vuonna SSW:n teema on ”Bahia”(*). Syvennymme sekä soiton ja tanssin että laulujen kautta Samban juuriin. Opimme rytmien ja tanssien tarinaa ja matkaa Afrikasta Rion sambakarnevaalien näyttämölle. Karnevaalisamban lisäksi tutustumme Samba-Reggaen juurevaan maailmaan, joka tarjoaa mahtavia mahdollisuuksia tanssijoille soittaa ja soittajille tanssia. Oppaana ja kanssaoppijoina meillä on kansainvälisten kollegoiden ohella huippuopettajia Brasiliasta. Iltoja viihdyttävät hyvän seuran lisäksi elävä musiikki ja jamisessiot. Ja energiaa tuo Samban ohella herkullinen brasilialainen ruoka.
Lisätietoja: supersambaweekend@gmail.com

(*)Bahia on osavaltio Brasilian koillisosassa Atlantin valtameren rannalla. Bahia on kuuluisa musiikistaan, tanssitaiteestaan ja ruokakulttuuristaan. Se on myös keskus afro-brasilialaiselle perimätiedolle ja mytologialle. Bahia ja sen kulttuuriset ilmiöt ovat olleet myös Rion sambakarnevaalien inspiraatio kautta vuosien.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s