29. Helsinki Samba Carnaval 7.-8.6.2019

Vuoden 2019 karnevaaliviikonlopun päivämäärät ovat perjantai 7.6. ja lauantai 8.6.

Tapahtuman tarkka informaatio web-sivulla osoitteessa helsinkisambacarnaval.fi sekä Facebook-tapahtumassa

Ennakkolippu iltabileisiin on tulossa myyntiin: Tikettiin. Huom! 18-23 vuotiaat sisään vain ennakkolipulla. Ovelta ostettaessa ikäraja 24v.

Luvassa on jälleen lauantaina upean häikäisevät sambakoulujen kulkueet SM-kilpailuna! Tämän lähemmäksi Rion karnevaalien tunnelmia et Suomessa pääse! Katsomista ja ihmettelemistä on aamusta iltaan, mm. Lavagem -seremonia aamulla ja vaunujen rakentamista, kulkueeseen valmistautumista jne.

Kulkueet lähtevät liikenteeseen Senaatintorilta klo 15, jota edeltää klo 14 alkaen kuitenkin ohjelmaa. Ole ajoissa varaamassa paikkasi Suurkirkon rappusilta, tai reitin varretla.

Molempina iltoina myös bileet Apollo Live Clubilla, joita et vaan voi missata: Avajaisiltana perjantaina Noite das Fantasias pukukilpailuineen ja tanssittavine ohjelmineen. Lauantai huipentuu Apollossa Baile do Carnaval -iltajuhlaan, joka viimeistään räjäyttää bilepankin huikealla menollaan.