Virtual Helsinki Samba Carnaval 2021!

Suomen Sambakoulujen liiton (SSKL ry) hallitus on kokouksessaan päättänyt siirtää alunperin kesäkuulle 2020 suunnitellun Helsinki Samba Carnaval -tapahtuman kulkuekilpailun järjestettäväksi kesäkuussa 2022. Karnevaaliohjelmaa järjestetään pandemiatilanne luonnollisesti huomioiden virtuaalisti 12.6.2021.

Helsinki Samba Carnaval -tapahtumaa tuottava toimikunta on luonnollisesti harmissaan juhlavuositapahtuman siirtymisestä taas vuodella eteenpäin. Valmistelut jatkuvat lisäaikaa hyödyntäen ja aktiivisena. Esiintyjien ja yleisön terveys ja turvallisuus ovat aina olleet monivuotisen tapahtuman pääarvoja. Karnevaalien siirtäminen kulkuekilpailuna vuodesta 2020 vuoteen 2022  SSKL-hallituksen tekemällä päätöksellä oli ainoa järkevä ratkaisu. Muutoksesta keskusteltiin hyvässä hengessä myös tapahtuman yhteistyökumppaneiden kanssa ja yhteistyön muotoja selvitetään syksyn ja talven aikana taas uudestaan.

Luvassa on jälleen värikästä ja vauhdikasta ohjelmaa – tosin virtuaalisti, kuten 2020.

Tapahtuman tarkentuvaa informaatiota löydät web-sivulla osoitteessa helsinkisambacarnaval.fi sekä Facebook-tapahtumassa


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s