26. Helsinki Samba Carnaval 18.6.2016

Helsinki Samba Carnaval on värikäs koko perheen karnevaalitapahtuma, jota saapuu katsomaan 25 000 ‒ 40 000 ihmistä vuosittain. Suomalaisyleisön lisäksi turistit ympäri maailmaa kokoontuvat katujen varsille seuraamaan sambakulkueita. Tapahtumamme on yleisömäärältään yksi suurimmista yksittäisistä ilmaistapahtumista Helsingissä. Tapahtuman järjestää Suomen sambakoulujen liitto ry (SSKL).

Vuonna 2016 on SSKL:n karnevaalit järjestetään jo 26. kerran lauantaina 18.6.2016. Tapahtuman runko ja ohjelmasisältö tarkentuvat kevääseen mennessä. Lauantaina on kuitenkin perinteinen kulkuepäivä: sambakoulut kokoavat vaunujaan Senaatintorilla, lavalla on musiikki- ja tanssiesityksiä, ja torilla on karnevaalimarkkinat. Suuri kulkue lähtee reitille Senaatintori – Unioninkatu – Pohjoisesplanadi – Mannerheimintie – Aleksanterinkatu kello 15. Kulkuekilpailu kestää yhteensä noin kolme tuntia.

Lauantaina järjestetään myös iltajuhla Baile do Carnaval, jossa ohjelmassa on sambaesityksiä ja live- musiikkia, sekä huippu-DJ:t.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s