Sponsoriksi karnevaaleille?

Haluatko yhdistää yrityksesi iloiseen karnevaalitunnelmaan Rion olympiavuoden kunniaksi?

Helsinki Samba Carnaval on värikäs koko perheen karnevaalitapahtuma, jota saapuu katsomaan 30 000 ihmistä Suomesta ja ulkomailta. Suomen Sambakoulujen Liitto ry järjestää yleisömäärältään yhden suurimmista ilmaistapahtumista jo 26. kerran. Lauantaina 18.6.2016 sambakoulut tuovat huikean brasilialaisen kulttuurin osaamisensa Senaatintorille. Karnevaalivaunut kootaan yleisön silmien edessä, lavalla on musiikki- ja tanssiesityksiä. Suuri sambakulkue tuo tuulahduksen etelän lämmöstä Helsingin keskustan pääkaduille alkaen kello 15. Kulkueviikonloppuna järjestetään myös iltajuhla ja muuta samba-aiheista ohjelmaa. Karnevaalien veroista tapahtumaa ei ole toista! Ota yhteyttä ja räätälöimme yhdessä juuri yrityksellesi sopivan tavan osallistua koko kansan juhlaan!

 

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s