Sambistat säihkyvät Brasilian messupisteellä

Tammikuun 20.-22. 2017 Matkamessut keräävät tuhatmäärin matkailusta kiinnostuneita Messukeskukseen Pasilaan. Osoitteessa Messuaukio 1 voi kohdata koko maailman. Mukaansatempaavaa ohjelmaa löytyy varmasti Brasilian suurlähetystön isännöimältä pisteeltä 6D121, jossa vierailijoina on myös suomalaisia sambistoja. Sambasta ja Helsinki Samba Carnaval -tapahtumasta voi kuulla heiltä lisää perjantaina kello 12-18, lauantaina kello 12-18 ja sunnuntaina kello 11-16.30 välisenä aikana.

Erityisesti lauantaina kannattaa olla paikalla, sillä kello 12-15 välillä nähdään kolmesti sambashow, jossa mukana on SSKL:n lippupari sekä muita tanssijoita. Yleisöllä on mahdollisuus myös osallistua Instagram-kilpailuun ja voittaa liput itselleen sekä kolmelle ystävälleen kesän kuumimpiin sambabileisiin kesäkuussa Ravintola Apollossa.

Matkamessut: matka.messukeskus.com


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s