1st Super Samba Weekend 2019, Tampere Finland

Super Samba Weekend (SSW), ensimmäinen laatuaan, tuo 5.-8.9.2019 Suomeen ja Tampereelle brasilialaisia huippuopettajia ja tarjoaa mahdollisuuden oppia sambakulttuurista yhteisöllisessä ja kannustavassa ilmapiirissä. Tanssi- ja soittotunnit sopivat kaikentasoisille aloittelijoista ammattilaisiin. Iltaisin saamme nauttia hyvän seuran lisäksi sambaelokuvista, herkullisesta brasilialaisesta ruoasta sekä yhteisistä tanssi-, soitto- ja laulujameista samba de rodan ja forrobändin voimalla. Luvassa on myös paljon ihania yllätyksiä! Tervetuloa, tuo kaverisikin.

(EN) Welcome to participate at the 1st Super Samba Weekend in Tampere, Finland, September 5th-8th, 2019

(PT) Sejam bem-vindos @ 1o Super Samba Weekend em Tampere, Finlândia, que vai ser organizado dias 5-8 de setembro, 2019.
Tässä lisäinfoa (EN) liittyen ilmoittautumiseen ohjelmaan / Aqui mais info (em inglês) sobre a inscrição, programação etc / Here are some further info regarding registration and details about the schedule etc. in Facebook

Contact: supersambaweekend(a)gmail.com


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s